ELEINE със самостоятелно шоу в България догодина

Шведската дарк метъл сензация ELEINE най-сетне пристига у нас със самостоятелно шоу в подкрепа на последния им студиен албум ‘We Shall Remain’ (2023). Едноименното турне вече вилнее из Европа и Великобритания, а София се включва във втората част от него. Датата в България е 15 април 2025 г., а мястото е обновения клуб Joy Station.

С ‘We Shall Remain’ ELEINE твърдо заявиха своята позиция като сила в дарк симфоничния метъл, особено след всепризнатия успех на предходния албум ‘Dancing in Hell’ (2020). ‘We Shall Remain’ е обред на посвещение на групата, колекция от химни за техните непрекъснато растящи легиони, следвайки едно просто верую: „Ние сме заедно в това. И ще преминем през него. Докато стоим заедно!“

Факт е, че бандата вече представи няколко парчета от албума пред българската публика, когато бяха подгряващи на концерта на PAIN в София преди точно една година, но този път ни очаква доста по-впечатляващо шоу, защото Madeleine и компания сега ще бъдат главните герои на вечерта. ELEINE вече няколко пъти са гостували у нас, но винаги като съпорт група, включително и с акустично шоу, като част от турне на Sonata Arctica. Но сега са квинтет, след като туринг китариста им Victor Jonasson стана постоянен член на бандата, и са подготвили впечатляващ спектакъл, както подобава на един хедлайнер.

Предстои да бъдат обявени и групите, които ще се включат като съпорт в турнето на ELEINE, така че очаквайте още изненади.

Билетите за концерта на ELEINE в клуб Joy Station на 15 април 2025 г. ще бъдат пуснати в продажба на 25.10.2025 г. в 12 ч. и ще могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“), касите на магазини „Фантастико“, както и онлайн на https://sme.bilet.bg/ на цени от:

–           50 лв. промо правостоящи за първите 50 билета, закупени от мрежата на Bilet.bg
–           60 лв. за правостоящи до деня на концерта
–           70 лв. за правостоящи в деня на концерта
–           80 лв. за седящи в обособена VIP зона
* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото