Rob Halford издава автобиография на български език

ROB-HALFORDРоб Халфорд лично избра българското издателство, което ще издаде книгата му едновременно със световната премиера.

Издателство HYBRID BOOKS с гордост обявява, че дългоочакваната автобиография „Confess“ на Роб Халфорд от Judas Priest ще излезе и на български през есента на 2020 г., заедно със световната премиера на книгата.

Познат като „Бога на метъла“, Роб Халфорд е най-големият идол за феновете на твърдата музика през последните пет десетилетия. Взривил многократно музикалните класации и променил изцяло атмосферата с признанието за своята хомосексуалност, Халфорд отбелязва 50 години на сцената с „Confess“, чрез която предлага на читателите едно твърде лично преживяване, свързано с пристрастеността на вокалиста към коравия звук и тежките субстанции.

Излизането на автобиографията „Confess“ съвпада с отбелязването на 50 години Judas Priest и разказва една „вълнуваща, забавна, смущаваща и ужасяваща“ история, за която самият Халфорд споделя, че завършва като „Властелинът на пръстените“:

Confess“ е уникална и еднократна възможност за мен да покажа всеки един мой аспект. Няма да скрия нищо. Време е да се изповядам.

Книгата ще излезе на български език в луксозно издание с твърди корици заедно със световната премиера на книгата през есента, а любопитното е, че самият Роб Халфорд избра HYBRID BOOKS за български издател на книгата. Припомняме, че HYBRID BOOKS издаде и книгата „QUEEN – Извън прожекторите“, посветена на Фреди Меркюри.  Халфорд признава, че е огромен фен на Queen и Фреди Меркюри е негов личен идол, и споделя, че винаги е искал да се запознае него.

Facebook – https://www.facebook.com/hybridbooks/

Instagram – https://www.instagram.com/hybridbooks/?hl=bg

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото