DIMHOLT с подробности за албума и ново видео

Вторият албум на бургаската блек метъл група DIMHOLT ще се нарича „Epistēmē” и се очаква да се появи на бял свят в края на месец октомври. След като по-рано през последните месеци музикантите обявяваха поетапно детайли около албума, сега и последното липсващо парченце от пъзела вече е ясно – обложката на „Epistēmē”. Тя е дело на Нико Петрас и Ouroborоs Creative Studio.

Заедно с обложката, DIMHOLT пускат премиерно и първа песен от новата си творба. Песента се нарича „Into Darker Serenity”, а текстовото видео към нея, дело на Явор Димов.

 

 

Dimholt imageИзданието ще бъде в дигибук формат и ще включва 10 песни с обща дължина от малко над 60 минути. Списъкът с песни е както следва:

„Epistēmē”

  1. Death Comes First
  2. Into Darker Serenity
  3. Sacrilege
  4. The Martyr’s Congregation
  5. Nether
  6. The Fall
  7. The Hollow Men
  8. Scars Of Seclusion
  9. Reliquae
  10. Aletheia

 

Допълнително, в течение на последните месеци, бандата си сътрудничи с ембиънт проекта Mytrip, отроче на Ангел Симитчиев, а резултатът от съвместната работа на артиситите е появата на алтернативна, минималистична дарк ембиънт версия на песни от „Epistēmē”, изцяло преработени от Ангел. Колаборацията ще носи името „R: Epistēmē”, а песните, включени в нея са:

  1. All
  2. Into Blissful Serenity
  3. Truth
  4. Ether

 

R: Epistēmē” ще бъде включена като подарък към 30 бройки от първия тираж на официалната версия на албума на DIMHOLT.

Записите на „Epistēmē” са направени на няколко сесии в столичните „Murder Sound Studio” и „SubZero Studio”, както и в „Opus Magnum Studios” в Брюксел, Белгия, с помощта на Иво Иванов (Enthrallment), Николай „Bebo” Берберов (Urban Grey, Alien Industry) и Déhà (Slow, Maladie, Yhrarl и мн. други). Миксирането и мастеринга са дело на Déhà.

Официалното представяне на „Epistēmē” е насрочено за 26-ти октомври, в столичния клуб „Live & Loud”. Повече подробности за събитието:

 

https://www.facebook.com/events/706959986395394/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото