Краят на годината е време за равносметка, време за всеки поел по пътя си да се събере отново с близки и любими хора, време за празници и време за поглед към вътрешното „Аз“.

Тази година, като продължение на миналогодишното събитие провело се на същото място…За пръв път в един формат се обединяват 3 от най успешните български фестивала: WakeЪп! Open Air Festival, Transfiguration Festival и Kapana Fest, както и 3 от най-култовите пловдивски клуба: Bee Bop Café, Apartment101 Cofe@Bar, No Sense и Numbered Days Booking с гордост Ви представят Xmas 3 Spirit festival !!! 3 фестивала с различни визия, дух и концепция ще се обединят в един по-голям 3 дневен фестивал и ще представят идеята си за добро прекарване и коледен дух.

________________________________________

WakeЪп! Open Air Festival

25 декември

 През последните 5 години WakeЪп! се превърна от парти в един-от най-големите фестивали в България, като на 25ти декември Коледа ще украси елхата, но този път в Операта на Пловдив, а не в гората. Ще има и десетки малки подаръци, като билети за шестия WakeЪп! фест през 2016, както и много WakeЪп! аксесоари.

 X3S_Poster_FacebookНа сцената ще се изявят:

Emil Prize & MC HEMA

Wosh MC & Yoko

Hilla

After Eight

Official Pre Party @ Apartment 101

 

Transfiguration Festival

26 декември

 Първото издание на Transfiguration Festival в планинското село Долен беше едно от най-важните събития тази година.

Въпреки своята многопрофилност, в основата на преживяването Transfiguration несъмнено се намира музиката. През втория ден на Коледа ние ще видим нейното по-твърдо лице.

На сцената ще се изявят:

Odd Crew

Nameless Day Ritual

MINDOWN

Gabana

Riffeljack

Official After Party @ NoSense

 

Kapana Fest

27 декември

 Без никакво съмнение КАПАНА ФЕСТ, който даде амбициозна заявка да се превърне в един от знаковите европейски улични фестивали е явлението на 2015, което успя да се открои измежду наситената от събития концертна фестивална програма. 25000 души посетиха пилотното четиридневно събитие през юни и няколко месеца по-късно – през септември 40000 оживиха душата на квартала за три дни, за да направят от КАПАНА ФЕСТ най- бързо прогресиращият уличен фестивал, събрал в програмата си десетки изпълнители, домашни работилници, танцови формации, улични артисти, дизайнери, меломани…

На сцената ще се изявят:

Ostava

Milenita

4? (4 Questions)

Prnrml (Paranormal)

Official Pre Party 12:00-19:00h, Soul Searchin’ Xmas Vinyl Bazar @ Bee Bop Cafe

_______________________________________

Мястото е“Концертна Зала (Държавна Опера Пловдив)“. Това е сградата на бившия Партиен дом на площад Централен 1 до хотел Тримонциум.

Плакатът и цялостната визия са изготвени от Теодор Георгиев.

Лица под 18 години ще бъдат допуснати само с придружител и попълнена декларация от родител или настойник. Изтегли от този линк: https://db.tt/U35DdgVq

Билети за първия ден (WakeЪп!) ще намерите само на място на цена 5 лв. За втория и третия ден (Transfiguration и Kapana) може да намерите на предварителна продажба в мрежата на „Eventim“ на цена от 12 bgn за една вечер и в деня на събитието или на място на цена от 15 bgn.

Трите дни са 25-ти, 26-ти и 27-ми Декември. начален час 19:00

Фестивалът ще се състои с подкрепата на:

Black Ram Finest Selection

Stolichno Bock Beer

Bee Bop Cafe

Apartment 101

Община Пловдив

 Партньори:

OCB

Media Cafe

Капана.bg

Домъ на плочата: Soul Searchin’

NoSense

Katra FM

Под Тепето

Plovdiv Together 2019

 

25-27:12.2015 (Петък-Неделя)

Врати: 19:00

Старт: 20:00

Билети: Eventim и на място

Концертна Зала пл. Централен 1 (Бивш Партиен дом)

 

WakeЪп! Open Air Festival

Transfiguration Festival

Kapana Fest

Bee Bop Café

Apartment101 Cofe@Bar

No Sense

Numbered Days Booking