След два дни пускат билетите за концерта на IRON MAIDEN

IRON MAIDEN са една от най-великите метъл банди на всички времена и ще разтърсят Пловдив на 22 юли 2018 г. Продажбата на билетите за концерта стартира на 24 ноември (петък), точно в 11:00 часа. Те могат да бъдат закупени в мрежите на TickerPro и Eventim, както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

Заедно с билетите за концерта на IRON MAIDEN, които са на цена от 70 лева до 31 декември, стартира и продажбата на комбиниран билет за Hills of Rock (20 и 21 юли 2018 г.), и IRON MAIDEN (22 юли 2018 г.), който е на цена от 120 лева до 31 декември. Съвсем скоро очаквайте горещи новини за още участници, които ще се присъединят към афиша на фестивала.

  1. #1 написан от Къчо Карамасуров (преди 2 години)

    -Ще купя КОМБИНИРАН Билет, за…НАЙ-ОТПРЕД , Недко, Тези дни, ДВЕТЕ ВЕЛИКИ БАНДИ ГИ ВИДЯХ В София, СЕГА Е ВРЕМЕ…ПАК ДА ИМ СЕ ИЗКЕФЯ-Я-Я-Я , Заедно с Придружаващите Ги !!!

    • #2 написан от miroslav (преди 2 години)

      ДА браво, а и организатора е коректен бил до сега така,че не вярвам да има фал.Много концерти-много албуми и 2018,ще е без пари но с много METAL емоций.Ако и KING DIAMOND наминат отново може да кажем,че 2018г е METAL годината.НАПУК НА ЧАЛГУНИТЕ МАМКАЙМ ГЛУПАВА.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото