Очаквайте новия албум на TARJA през август

Феновете на симфоничната кралица Tarja Turunen ще останат доволни тази година. Стана ясно, че новият й албум, част от соловата й кариера, ще излезе на пазара идния август. Той е миксиран от Tim Palmer (Pearl Jam, U2) , подробности около първия сингъл, видеото към него и предстоящото турне тепърва предстои да разберем.
Тази седмица Tarja записва последните вокални партии в песен, в която има няколко хора и е с етно привкус и самата тя споделя, че това ще я позатрудни. Всичко било вървяло по вода и вече имахме честта да видим няколко ексклузивни снимки от студиото, включително и на гордата майка с малката си дъщеричка 🙂

В най-близка перспектива Tarja пътува за Лос Анджелис за още работа с хоровите и оркестралните аранжименти, след което следват и първите концерти от турнето с MIke Terrana „Beauty and the Beat“.

Напомняме ви, че „The Beauty“ ще посети и нашата страна на 30 март 2013г.  в Зала 1 на НДК, след твърде успешния подобен такъв концерт в Пловдив през 2011г.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото