WARREL DANE за бъдещите си планове

WARREL DANEВ наскоро дадено интервю за бразилския новинарски сайт Imprensa do Rock, емблематичният певец Warrel Dane (SANCTUARY, NEVERMORE) разказва за нещата, които се случват с него понастоящем, както и разкрива бъдещите си творчески планове. Цялото интервю може да проследите във видеото по-долу, а ето и някои акценти:

Гласът и грижите за него

Warrel: Най-важното нещо за един певец е да полага много грижи за гласа си – да почива достатъчно, да се наспива … Необходимо е да се пие и много вода … Зная, че имам лоша репутация по отношение на алкохола … и все пак сега нещата са много по-добре от това, което бяха преди … Просто осъзнах кое е най-важното – гласът ми като инструмент с неговите възможности и ограничения. Когато бях по-млад, пеех в най-високите гласови регистри. С напредването на възрастта вече не мога да вземам тези височини. Затова сега се фокусирам върху силните си страни и признавам, че като фен на готик музиката, обичам да пея и ниско.

За плановете със SANCTUARY

Warrel:  В момента работя върху три нови песни, вече я има и идеята за следващата … Нещата се получават в по-бързи и по-тежки темпове. Точно това е и нещото, което казвам на момчетата от групата: „По-бързо, по-бързо, по-бързо, по-бързо!“

За песните, които ще бъдат включени в следващия солов албум, наследник на „Praises To The War Machine“, появил се през 2008 г.

Warrel: Нямат мого общо с първия запис. В „Praises To The War Machine“ исках нещата да звучат по-рокендрол, но и все още метъл … Това, което правя сега е „fucking full-on brutal metal“.

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото