25 години ЕПИЗОД на Панчарево Рок Фест

На 20 и 21 юни 2014 г. (петък и събота) на езерото Панчарево до София ще се проведе юбилейният концерт, посветен на 25 години творческа дейност на група „Епизод”. Повече от двадесет български и чуждестранни групи ще поздравят своите колеги от „Епизод” с юбилея, като изпълнят кавъри на техни песни. А самите „Епизод” са подготвили големи изненади, с които по различен начин ще завършат концертната фиеста в двата дни. Баскитаристът Симеон Христов е поканил другите 4-ма съоснователи на групата от 1988 г. (Димитър Аргиров – вокал, Мирослав Гълъбов – китара, Росен Дойчинов – клавишни и Панайот Керелезов – барабани) да участват в празничното събитие, като някои от тях вече са потвърдили присъствието си.
Под дебелите сенки до самата река, която пълни езерото, е подготвено място за палатки. Ще бъде подготвен и курбан в големи казани за гостите на двудневното събитие. Водопади и вирове очакват любителите на чистата природа. Турнир по футбол между рок групите и други забавни състезания ще текат до залез слънце, преди да започват концертите. А след тези спортни (и музикални) прояви на специална видеостена ще бъде излъчван и най-дългоочакваният футболен турнир – Световните финали в Бразилия.
Всичко това ще бъде заснето за юбилейното DVD.
„Искаме да споделим своя юбилей с колегите си. Това ще сближи създателите на рок музика в България и ще остави позитивен спомен за колегиалност и весело изживяване“ – обявиха юбилярите от групата. Те също канят своите колеги от другите български рок групи, които имат желание да се включат в концерта с песни на „Епизод“, да пратят свой имейл на epizod_bg@abv.bg , за да получат писмено условията за участие.

Билети можете да закупите тук.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото