WARSCUM се сдобиха с ново отроче

Родните екстремисти WARSCUM събират букет от минорничувства и съобщават за раждането на новото си отроче. Чуйте хвалебствените слова на самите момчета, а кръвопускащите звуци чуйте по-долу:

Уроди, с дълбоко прискърбие трябва да ви съобщим, че изчадието, което износвахме по-дълго дори от Chinese Democracy и Hopeland на орк. Muddy взети заедно, най-накрая видя бял свят. Ръст – 24:30 мин.; тегло – килограмите на барабаниста ни умножени по степента на щастието, което изпитват децата от обложката на въпросния „музикален“ епос. Възпяли сме всичките си успехи в живота и в личен план, както и удовлетворението си от международното положение и цените на джинджифила и чесъна в кварталната бакалия. Има и други пикантерии, но капка по капка – кафяво Черноморие, имайте търпение. Само ще споменем, че работата по следващата продукция вече е сериозно напреднала и нещата са необратимо ескалирали към профилактично кръвопускане от ухото с терапевтична цел.
За съжаление всички планирани промота ще се състоят основно в youtube, spotify, bandcamp, xhamster и soundcloud, но се надяваме преди да настъпи есента, която очевадно вече чука по прозорците ви, да се видим на живо и да обсъдим художествената стойност на това копеле с много бащи.
До дни ще ви съобщим кога се очакват и физическите копия, рекламни сувенири под формата на долни гащи, агитационни транспаранти и брошури, както и самозалепващи се ваденки за адския транспорт.
А сега завъртете волумето на 11 и събудете съседите от карантинната дрямка, като им докарате микро-инсулт и нервен тик на лявото око.

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 9 месеца)

    На живо ритат,от колоните те карат да трепеш паразитите…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото