Тази седмица в „Тънка Червена Линия“…

На 27 ноември Jimi щеше да стане на 71…
В чест на най-великия китарист на всички времена навръх рождения му ден бар Тънка Червена Линия ви кани на парти с изключителната му музика.
Освен Jimi и неговите Experience и Band of Gypsys ще слушаме още много музика от втората половина на 60-те – най-романтичния период в историята на рок музиката.
Това са годините на Bob Dylan, на The Beatles, The Rolling Stones, The Who и на всички великолепни банди от т. нар. British Invasion. Това са и годините на The Beach Boys, Jefferson Airplane, Janis Joplin, The Doors…, на най-величествените фестивали – Monterey, Woodstock, Isle of Wight. Годините на свободната любов, свободната употреба на наркотоци, цветята и стремежът към щастие.
Целият този 60-арски дух ще се пренесе в Тънка Червена Линия поне за една вечер.
Датата е 27, денят е сряда, а началото е точно в 21:00. Зад пулта ще бъде Краси Москов, а на видеостената ще си припомним велики моменти от живота на Jimi и много други герои на епохата.
Входът е свободен, а в полунощ двама от посетителите ще спечелят двойни покани за избрано от тях платено събитие в бара.

Jimi Hendrix and the Rocking 60s
Къде: бар Тънка червена линия
Кога: сряда, 27 ноември
От колко: 21:00
Колко: вход свободен

На 30 ноември горещи летни реге ритми ще залеят Зона Б-5, и в частност бар Тънка Червена Линия. Момчетата от Rebelites в компанията на Selector Lazy Face ще се постараят да върнат лятото поне за малко. Твърде вероятно е на сцената да се появят и други софийски реге агенти. За да видите какво ще се случи, заповядайте на концерта!

Къде: бар Тънка червена линия
Кога: събота, 30 ноември
От колко: 21:00
Колко: 5 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото