Спечелете два билета за концерта на MANOWAR в Ню Джърси (САЩ) на 19.11.2011

Forces Of Metal

Forces Of Metal

Организаторите на набиращия все по-голяма скорост фестивал, Forces Of Metal, дават изключителна възможност на своите фенове! Всеки, закупил билет за Forces of Metal 2012 до 15-ти ноември, ще има възможност да спечели два билета за концерта на Manowar, Battle Hymns 2011 Tour, който ще се проведе в Ню Джърси (САЩ) на 19 ноември, 2011 – поканите включват самолетни билети и настаняване в хотел. Globe Business Travel, които са спонсори на фестивала, осигуряват двата билета и поемат разноските по пътуването и престоя на спечелилите.

Двудневният фестивал, Forces of Metal, ще се проведе на 8-ми и 9-ти юни, 2012, в E3 Beach, (Eersel/Netherlands). 40 групи ще вземат участие, като хедлайнери на първия ден ще са „Кралете на Метъла”, Manowar. Някои, от досега обявените банди, са Kamelot, Edguy, Steelheart, Pink Cream 69, Wolf, The Poodles и много други. Съвсем скоро очаквайте обявяването на втория хедлайнер!

 

 

Forces Of Metal подкрепя местните таланти. За тази цел ще има специална сцена (Dutch Talent Stage), за да може всички холандски рок и метъл банди да покажат уменията си на доказалите се музиканти, участващи на фестивала!

За повече информация, посетете www.forcesofmetal.com

 1. #1 написан от Denislav (преди 12 години)

  Догодина пак ще се гледат Manowar това е повече от ясно,въпроса е дали ще бъде в ниската земя или някъде другаде из Европа ..

  • #2 написан от mulineks (преди 12 години)

   Аре бе ще ги гледаш ама друг път те се разпадат дотогава ще видиш не се шегувам

 2. #3 написан от Denislav (преди 12 години)

  :DDDDDD За една и съща банда ли говорим ?

 3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 4. Коментари за тази публикация
В началото