Спечелете 5 покани за VARNA ROCK FEST 2019

VarnaRockFest

Уникална възможност се открива пред всички почитатели на метъл музиката и любители на летните морски фестивали. METAL HANGAR 18, като един от малкото медийни партньори на VARNA ROCK FEST 2019, стартира една игра, но за сметка на това с цели 5 безплатни покани за тридневното събитие. Надпреварата по спечелването им стартира днес и приключва на 14 май, точно в 12.00 часа на обяд, когато ще изтеглим петимата печеливши.

Какво трябва да направите?

Ако ползвате Facebook:
– харесайте и споделете (публично) плаката за събитието и коментирайте под него с любим клип на някоя от участващите групи. След това изпратете имената си (и прякор, ако ползвате такъв във Facebook) и телефон за връзка на e-mail: igra@metalhangar18.com със тема/subject: VARNA ROCK.

За тези, които нямат профил във Facebook:
– изпратете отговор на въпроса: „Кои ще са хедлайнерите на първата вечер от фестивала?“ на същия e-mail адрес, като сложите тема/subject: VARNA ROCK. За този вариант също трябва да запишете трите си имена и телефон за връзка.

Успех!

Тридневен фестивален билет, както и билети за отделните дни може да закупите от обектите на EasyPay или онлайн от EPAY-GO.
Фестивал ВАРНА РОК 2019 се организира със съдействието на община Варна и основен партньор TUBORG.

Билети може да закупите от обектите на EasyPay или онлайн от E-pay Go

Цените за тридневния билет са както следва:
От 01.03.2019 до 30.05.2019 – 120 лв.
От 01.06.2019 – 140 лв.

Цена за еднодневен билет: 70лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото