SKILLET ни подготвят за новия си албум “Unleashed”

skillet unleashed 2016Номинираните за Grammy рокаджии Skillet ще издадат новия си албум “Unleashed”, първия след записа от 2013 “Rise”, изкачил се до 4-то място в класацията Billboard Top 200 Album Chart. “Unleashed” ще бъде на музикалния пазар от 5 август, съдържа 12 песни и вече е достъпен за предварително поръчване от ТУК. Всеки, който поръча предварително записа, получава дебютния сингъл “Feel Invincible”.

От невероятно силното начало на “Feel Invincible” до последните акорди на финалната песен “The Resistance” се вижда, че бандата се е постарала да създаде албум, в който музиката говори с изключителна сила, но едновременно с това съдържаща искрените и лични елементи, типични за песните на Skillet. Исках албумът ни да накара хората да почувстват музиката. Винаги се стремя да пиша песни, в които хората могат да видят своите радости и проблеми, но този път исках да свържа хората не само с текстовете, но и с мелодиите в новия албум.”, каза вокалистът John Cooper.

Песните “Back From The Dead”, “Stars” и “Out Of Hell” съдържат енергията, която гарантира на Skillet световната слава и милионите фенове, платинен албум и няколко номинации за Grammy. Зад името Skillet стоят съпрузите John (lead vocals, bass) и Korey Cooper (rhythm guitar, keyboards, programming, backing vocals), Seth Morrison (lead guitar) и Jen Ledger (drums, vocals). Бандата се доверява на Brian Howes, (работил с Daughtry, Halestorm, Nickelback), както и Kevin Churko (Ozzy Osbourne, Disturbed, Five Finger Death Punch), Neal Avron (Twenty One Pilots, Walk The Moon, Fall Out Boy, Linkin Park) и Seth Mosley (Newsboys, TobyMac), за да създадат шедьовърът “Unleashed”.

Албумът “Unleashed” ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. В iTunes записът може да бъде предварително поръчан на адрес.

Траклист:

1)         Feel Invincible

2)         Back From The Dead

3)         Stars

4)         I Want To Live

5)         Undefeated

6)         Famous

7)         Lions

8)         Out Of Hell

9)         Burn It Down

10)      Watching For Comets

11)      Saviors Of The World

12)      The Resistance

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото