Шоуто на ROGER WATERS и в съседна Румъния

Роджър Уотърс, основателят на легендарната група Pink Floyd ще представи най-зрелищната музикална продукция – The Wall и в Букурещ, Румъния. Събитието ще се проведе на 28 август 2013 г., на Piata Constitutie , организатори са Emagic. Билети могат да бъдат закупени чрез сайта – www.MyTicket.ro
Феновете на една от най-популярните и емблематични рок групи в историята на музиката – Pink Floyd, най-накрая ще имат възможност да видят на живо в Букурещ, супер-продукцията, вдъхновена от единадесети албум – The Wall,  която се смята за истински шедьовър. Феновете ще се насладят от перфектната комбинация от музика на живо и зашеметяващи визуални ефекти.
Шоуто възобновява историята на Pink, главният герой на албума, а цялата постановка се възползва от предимствата на съвременните технологии. Турнето The Wall започна на 15 септември 2010 г. в Торонто, Канада, и продължи с нови представления в Северна Америка, Европа, Австралия и Южна Америка, като бързо се превръща в едно от най-успешните турнета в историята.
Втората серия от концерти в Европа, насрочена за 2013 г., ще включва 18 локации, включително и  Площада на конституцията, която е единственото място в Румъния, което има капацитет за толкова мащабен концерт.
Самият автор на проекта казва: „Аз съм изключително доволен, че представлението The Wall се завръща в Европа. Това ще бъде забавно за всички присъстващи. Ние поработихме върху цялата концепция на стената. Тя ще бъде впечатляваща, тъй като включва много повече движение, действие, драма и напрежение, отколкото е възможно при представления на закрито.
Стената е много по-висока, цялата конструкция е по-голяма, така че да се предостави на всички зрители много по-интензивно преживяване. Вярно е, че такова представление не би било възможно преди 40 години, но нещата са се променили, технологията напредва и сега можем да направим неща, немислими за онова време. Такъв спектакъл трябва да се види „, каза Роджър Уотърс.
Продукцията е представена в Германия, като форма на честването на падането на Берлинската стена, пред над 200 000 души. Въпреки това, The Wall остава един от най-емблематичните албуми в историята на музиката, с дълбок ефект върху поп-културата, с влияние на няколко поколения фенове.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото