SEVI с ново видео и китарист

Българската банда SEVI готви премиера на втори сингъл от предстоящия си нов четвърти студиен албум.

Въпреки целия застой на музикалната сцена, свързан с ограниченията покрай Covid-19, групата успя да реализира голяма част от плановете си за изминалата година и се е отдаде на активна творческа дейност.

През 2020-та SEVI отпразнуваха 10-ти рожден ден с голям концерт и премиера на песента “Shattered”, която разкрива посоката на новите композиции, върху които бандата работи.

Песента зае 16-та позиция в класацията на 40-те най-излъчвани парчета в ефира на радио Z-Rock за 2020-та година и осигури на родната банда ротации зад граница и пробив в ефира на Шотландия( The Metal Grinder on Isles FM 103).

Преди седмица от SEVI обявиха,че вече са и в обновен състав и на 17-ти април ще ги видим на сцената на Sofia Live Club заедно с новото попълнение в екипа – китариста Александър Кирилов.

Той участва и в бенда, с който вокалистката Светлана Близнакова представи соловия си албум Tomorrowпрез миналата година и е познат на публиката от групите Etnotix и Vulgar Bulgar.

Неговите китари ще чуем и в дебютиращата композиция “Dark Knight”, която според групата носи енергията на вечната любов, която побеждава времето и пространството.

По видеото SEVI са работили с режисьора Георги Спиров, екипа на DarkWhite-Vision             (Драгомир Димчев и Петър Димов) и Никола Копаров. Микса и мастеринга са дело на италианския продуцент Марко Барусо, с който бандата реализира последните си два албума.

Билети ще могат да се закупят в деня на концерта на входа на клуба.

Вратите отварят в 20:00ч

Началото на концерта ще бъде в 21:00ч

Facebook event

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото