Scott Ian: Новият запис на Anthrax е почти готов

Anthrax

Anthrax

Китаристът на Anthrax, Scott Ian, е споменал в интервю за artistdirect.com, че новият албум на бандата е почти готов.

Записът е почти готов.  Джоуи (Беладона) записва вокалите. Засега 7 или 8 песни са завършени в това отношение. Имаме още малко за довършване – някои китарни партии и основни части. Като цяло мисля, че записът ще е завършен и миксиран преди края на лятото и си мислим за издаване през есента.

Scott също така е дискутирал предстоящото шоу на Голямата чеворка в Калифорния и защо шоуто е важно.

За мен това е кулминацията на многото години работа. Чувството, да знаеш, че хора от всички краища на тази планета още ги е грижа какво правят тези четири банди след всичките тези години, е страхотно.

Той казва, че всичките четири банди:

…са на върха. Ние сме по-добри от всякога, като банди. Много страхотни хеви метъл банди са се присъединили през тия години. Изглежда, че всяка генерация си има определени групи. Откакто Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax започнаха траш-вълната през ’80-те, никой не се е появил, за да – така да се каже – узурпира каквото направихме. Въпреки гръндж-движението и част от ню метъл-а през ’90-те, все още мисля, че нищо няма да е по-добро, докато върви музиката, която ние правим. Сигурно има тонове страхотни банди, които може да причислите към нашата категория, но никога отново няма да има Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax на сцената, която създадохме.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото