Последна информация за концерта на MONO и HELEN MONEY

RawknRoll: thepassmethatbottlewebzine, организаторите на концерта на Mono и Helen Money, споделят важна информация относно утрешния лайв.

На първо място артистите молят да не се използват фотоапарати в и около клуб Mixtape 5 и апелират това изискване да бъде спазено, с цел техния комфорт. Самият клуб ще отвори врати в 20:00, като първа на сцената в 20:45 ще излезе Helen Money, а в 21:45 ще бъде последвана от Mono.

Билети все още могат да се купят от мрежата на Eventim на цена 25 лева. Утре и на на входа на Mixtape 5 ще се продават за 30 лева. Музикантите са обещали, че пристигат с достатъчно количество разнообразен мърчандайз, който ще бъде разоложен в самата зала. От групата са подготвили и красив постер, който виждате по-долу, специално за европейското си турне.

От Rawk’n’Roll смятаме, че е излишно да се подчертава, че в Mixtape 5 е забранено пушенето, както и употребата на алкохол, внесен отвън. Също така не се позволява влизането на лица под 18 години, дошли без придружител.

Напомняме, че музиката на Mono е много интимна и лирична и може да бъде възприета добре само и единствено в тиха и спокойна обастановка Ето и каква е молбата по този повод на техния агент: Generally the performance of Mono fits very well in a peaceful environment. It will be very appreciated if this will be taken into consideration by the organization and staff of the venue, as well backstage and also in the performance room. By this we mostly mean disruptive noise.“ Молим горното наистина да бъде взето предвид и в никакъв случай не бихме толерирали неспазването на това изискване.

Ще се видим утре в 20:00 и ви обещаваме, че това ще бъде един различен концерт с атмосферична и вглъбяваща музика.

Линк за билетите

Събитието във Facebook

Mono в Soundcloud

Helen Money live in Cleveland

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото