Подробности около смъртта на Scott Weiland

skott

Както съобщава изданието TMZ.com, в гастролния автобус на Scott Weiland след смъртта му са намерени един куп различни вещества, в това число най-малко две пакетчета кокаин и „Виагра“. Сайтът разполага с копие от доклада на полицейския обиск на автобуса, който е издаден от полицията в град Блумингтън, щат Минесота. От тях се вижда, че полицаите са намерили опаковки „Ксанакс“, два вида сънотворни и препарат на име бупренорфин, който обикновено се използва за премахване на абстиненция и се изписва при наркотична зависимост.

Освен това в автобуса е намерен „Зипразидон“, който се използва за лечение на биполярно разстройство и шизофрения. Scott е бил с диагностицирано биполярно разстройство от 2001г. Полицаите са открили и пакет със „зелено вещество на листа“, съдейки по всичко, марихуана. Всички изброени вещества, с изключение на марихуаната, са били намерени в спалното отделение на автобуса. В документа не се уточнява дали тялото на Scott Weiland е намерено в същото отделение.

Scott Weiland почина на 03.12 на 48 години. Причината за смъртта на музиканта, който през по-голямата част от живота си се е борил с алкохолна и наркотична зависимост, все още не е установена. Полицията на щата Минесота е заявила, че ще са им необходими от четири до осем седмици, за да подготвят доклад от токсикологичната експертиза.

Scott Weiland беше вокалист на STONE TEMPLE PILOTS и VELVET REVOLVER. Много фенове по целия свят изказаха своите съболезнования.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото