Печелившият дизайн за тениска е…

9yerasMHИ тази година, за да отбележим своя девети рожден ден, ние от Metal Hangar 18 организирахме конкурс за дизайн на тениска. Представихме вариантите, между които читателите на сайта имаха възможност да избират. Битката, разбира се, бе оспорвана … И макар да не бе никак лесно, в крайна сметка изборът ни се спря върху дизайна на Станимир Станчев, който виждате вляво. Честито на победителя!

Станимир, освен честта неговият дизайн да краси тениската за деветата ни годишнина и името му да бъде записано със златни букви в аналите на историята на Metal Hangar 18, печели и два броя от нея, както и възможността да посети всеки концерт на iCreative Events по случай рождения ни ден.

Благодарим на останалите участници!

Разбира се, от този момент нататък, всеки от вас има правото да запази неограничен брой тениски. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото