PAIN OF SALVATION разкриха още подробности за новия си албум

Шведските музиканти от PAIN OF SALVATION неотдавна обявиха, че новият им студиен албум ще носи името „In The Passing Light Of Day“ и че официално ще бъде издаден в началото на 2017 г. – и по-точно през месец януари на фаталната дата петък 13-ти (InsideOutMusic). С днешна дата групата разкри още подробности – обложката на предстоящата творба, дело на фотографа Lars Ardarve, както и имената на включените 10 композиции.

Темите, засегнати в албума, са неразривно свързани с фаталното заболяване, което бе част от живота на лидера на групата Daniel Gildenlöw в последните няколко години – те са мрачни, наситени с противоречивите чувства, които преминават през ума на човек, пред който стои вероятната перспектива на смъртта. И все пак не всичко в този запис е изпълнено с мрак и безнадеждност. „Албумът е свързан и с надеждата за утрешния ден, надеждата за промяна и за по-доброто – което все пак може да бъде!“ – според думите на самия Gildenlöw.

„In The Passing Light Of Day“ ще се разпространява като специално 2CD Mediabook (включващо книжка с 48 страници, текстове на Daniel Gildenlöw, демо материали и коментари към песни от групата), стандартен  jewelcase CD, цветен винил и дигитален даунлоуд.

Pain of SalvationTracklisting:

“On A Tuesday”
“Tongue Of God”
“Meaningless”
“Silent Gold”
“Full Throttle Tribe”
“Reasons”
“Angels Of Broken Things”
“The Taming Of A Beast”
“If This Is The End”
“The Passing Light Of Day”

 

 

PAIN OF SALVATION през 2016 е:

Daniel Gildenlöw – вокали, китара
Ragnar Zolberg – китари, вокали
Daniel D2 Karlsson – клавири
Gustaf Hielm -бас китара
Léo Margarit – барабани

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото