ОСТАВА, JEREMY? и CASUAL THREESOME с общ концерт в „Строежа“

10 години от зараждането на БРИТ-движението у нас ще бъдат отпразнувани на 16 май в клуб Строежа. Програмата на вечерта ще предложи изпълнения на живо и ди джей сетове. Събитието се осъществява с подкрепата на Jack Daniel’s.

Основен инициатор и домакин на празника ще бъде популярният в тези среди Иван Милев-SHAKERMAKER. Негови гости, както и на клуба, ще бъдат групите ОСТАВА, JEREMY? и CASUAL THREESOME. Очаква се и още гости да се качат на сцената. Като част от BRITSPOTTING DJ TEAM в реденето на музикалната селекция ще участва и DIZZY MISS LIZZY. В четвъртък вечер в Строежа ще звучат множество класики от острова, ще има разбири се и нови предложения.

Клубът ще отвори в 20:00, а концертната част ще започне в 21:30. Трите групи ще се появят в различни формати и колаборации. Веднага след края на живата част партито продължава с тематични ди джей сетове.

Билети за концерта по случай годишнината вече се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 8 лв. Касите, откъдето могат да бъдат закупени пропуски: Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Ориндж, TBI Credit.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото