NU ANCE и HOMEOVOX с концерт в „Строежа“

nu anceНа 28 октомври 2015, сряда, в столичния клуб ,,Строежа“ ще се проведе концерт на младата и обещаваща алтърнатив рок група Nu Ance и инди-бандата Homeovox. Билетите са на цена от 8 лв, а в деня на събитието- 10 лв, целта е събирането на максимален брой хора и изразяването на подкрепа за модерно звучащата българска рок музика.

Nu Ance са алтернатив рок група, изключително адекватно позиционирана спрямо сегашните музикални тенденции в стила. За името на бандата вече се говори както в клубната, така и във фестивалната среди след тяхното първо лятно турне, на което станаха свидетели много хора, крещящи пред сцените и свирещия на колене китарист на групата. Само за една година бандата има повече от 17 авторски песни, записан сингъл и видео към сингъла, покана за най-стария рок фестивал в света- Gitarjada, където ще свири пред над 50 000 човека и дори вече работи над издаването на първото си EP.

Homeovox от своя страна са страничен проект на Георги Димитров Георгиев, по-известен като китарист на група ,,Остава“, създаден през 2014. Определят стила си като смесица между инди и алтернативен рок, а клубовете по концертите им от самото създаване на групата са пълни с фенове.

Събитието ще започне в 22:00 часа, а за тези, които нямат търпение клуб ,,Строежа“ ще отвори вратите си още в 8. Билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim, както и на касите на: Строежа, Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК и Арена Армеец.

Страница на събитието: NU ANCE & HOMEOVOX – Live @ Stroeja – 28 October 2015!

Nu Ance: Facebook

Homeovox: Facebook

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото