Новото видео на THE UNGUIDED е към песента „Operation: E.A.E.“

Шведската метъл банда THE UNGUIDED издаде новото си видео. Песента „Operation: E.A.E.“ е част от албума „Lust and Loathing“, който излезе на 26 февруари, чрез Napalm Records.

Вокалистът Richard Sjunnesson коментира видеото пред MetalUnderground:

„Operation: E.A.E.“ беше явното решение, когато мислихме коя песен да бъде заснета на живо. Чисто и просто това е една от най-енергичните песни в „Lust and Loathing“. Става въпрос за надеждата, която е близо до сърцето и как се налага да дадеш всичко от себе си в тежки ситуации. Видеото е дело на много талантлив екип – 11 Frames Productions, които за пореден път се доказаха с произведението си. Всички кадри са заснети по време на концерта в родната ни Швеция през декември, близо до крайбрежие на Фалкенберг. Всички, които присъстваха могат да потвърдят, че заряда и лудостта на вечерта са добре представени в клипа. Ще се радвам да видя всички ви на турнето ни „Lust and Loathing in Europe“!

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото