NO MORE MANY MORE пускат „Винаги свободен“ с концертно видео

„Винаги свободен“ е шестият официален сингъл, който излиза от втория албум на NO MORE MANY MORE „Не и този път“. Премиерата на видеоклипа е на 8/12 в 11:00 в YouTube канала на No More Many More.

Видеото към „Винаги свободен“ събира в малко повече от 4 минути ключови моменти от емоционалния финал на една предизвикателна година. Автентичните концертни кадри са от последния лайв на бандата, промоция на новия албум в столичен клуб, който се оказа и последният концерт на 2020. Заснети са от АmpsOnAir и монтирани от Росица Николова – Chewbacca. Видеото е и директен реверанс към феновете на групата, подкрепили ги през сложния за артистите период на социална изолация и липса на активна концертна дейност. Песента „Винаги свободен“, с текст на Методи Кръстев, е за криворазбраната свобода и повърхностното консуматорсвто, което измества смислените ценности в обществото.

Aлбумът Не и този пътсе продава в дигитален формат в Bandcamp, а дискове и официален мърчандайз на бандата могат да се поръчат на официалната Facebook страница на No More Many More.

No More Many More вече започнаха работа по третия си албум, който предстои да излезе през следващата година. Още за групата може да намерите във всички познати музикални и видео платформи.


Facebook No More Many More

Instagram No More Many More

YouTube No More Many More

Spotify No More Many More

 Bandcamp No More Many More

Фотокредит: Виктория Вучева

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото