Столичаните NO CLEAR SKY издадоха втория си дългосвирещ албум, озаглавен „Black Mold vol.2“. Този път в творбата има и гост участия на български музиканти. Вокалът на Soulcore (Бургас) и Lek City Case Иван Петков, познат още като S!ckATrix, открива и закрива албума. Момчил Грозев (31hz Experiment, Soulcore) пък участва активно във всякакви форми – от китари и бас до аудио инженеринг.

Освен обичайните заподозрени от предния албум Франк Руиз, Ким Нобъл, Дейв Мур и Бил Бабкок, този път има 2 убийствени вокални включвания. Едното е на Майк Патърсън в парчето „It’s Cold“, а другото на Даниела Брандо в парчето „All that I seek“. В парчето „Walls“ пък има клавири от Франция на факира Xan Eden, а също така и уникална комбинация от женски поп вокали на Ким и тежки метъл вокали на Дейв Мур. „The Chemist’s Spiral“ е чиста виртуозност от страна на Сергей Енгел и Бил Бабкок, комбинацията от slap bass и arpegio рифинг е ненормална.
Най-тежките песни са в началото и постепенно албумът олеква до момента на размазващите ремикси на Nigel Robinson и Sergey Shilov на разпознаваемите парчета от първия албум. Тези парчета ще присъстват само в рилийза в Bandcamp и Soundcloud, както и в Youtube. Няма да ги има в официалния рилийз в големите стрийминг платформи, който ще се появи около 22-и Май.