MUSE издават нов албум

На 8-ми юни бринаците Muse ще издадат дългоочаквания си нов запис Drones. Албумът е продуциран от самата група и Robert John “Mutt” Lange и съдържа 12 парчета.

Muse-newalbumЕто и цялото съдържание:

1. Dead Inside
2. [Drill Sergeant]
3. Psycho
4. Mercy
5. Reapers
6. The Handler
7. [JFK]
8. Defector
9. Revolt
10. Aftermath
11. The Globalist
12. Drones

Фронтменът Matt Bellamy заяви:

За мен “Drones” е метафорична психо пътека, която позволява психотично поведение без възможност за изход. Светът се движи от Drones (търтеи), които си служат с Drones, за да ни превърнат всички в Drones. Този албум изследва пътешествието на човека от загубата на надежда до неговото индоктриниране от системата да бъде човешки търтей до окончателната победа на неговите потисници.

Първият сингъл от албума – Dead Inside ще дебютира на 23-ти март. Бандата ще направи премиера и на парчето Psycho през своя YouTube канал в 20:00 българско време днес, 12-ти март.

Бандата обяви и британското си турне Psycho UK Tour, което започва на 15-ти март в Ulster Hall в Белфаст и включва шест изпълнения, в периода от 15ти до 23ти март, в градове като Glasgow, Newport, Exeter, Manchester и Brighton. Билетите влизат в продажба от 11:30 днес.

Muse ще бъдат хедлайнeри и на тазгодишния Download Festival – на 13-ти юни.

Албумът Drones на Muse ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото