Мото-рок фурор за края на топлите дни

Покана за мото събор от „Калашниците“:

Както всяка година по това време, така и тази, мотоклуб „КАЛАШНИЦИТЕ“ организират традиционното си мероприятие за закриване на мото сезона. Естествено, както си е в наш стил, ще можете да се радвате на богата сценична програма – концерти на български рок групи, игри и забавления, както и на мощен и безкомпромисен звук. Ледената бира ще доохлади октомврийските дни, а отличният кетъринг ще засити всички гладни.
Мероприятието е безплатно и отново ще бъде благотворително.
Тазгодишната акция на мотоклуб „Калашниците“ е да подкрепим лечението на малката Стела Георгиева, имаща сколиоза на гръбнака, на която до момента клубът събра и дари над 7500лв. Очакваме тази сума да нарасне до края на годината.

В ранния следобед, след серия от игри и други забавления, на сцената ще се качи – ЕМО ЕЛАЗАР ПРОДЖЕКТ, който ще направи дълга серия от кавъри на легендарни рок банди. Вечерта пък ще разтърсят терена с авторските си парчета – FULL CIRCLE.

 

3 – 4 октомври, Побит камък.

kalashnicite 2015

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото