Легендарният Ерик Форест от VOIVOD с три концерта у нас

EForce flyer posterБившият вокал и басист на канадските легенди VOIVOD пристига у нас през август с бандата си E-FORCE за три концерта. Шоутата са част от промоцията на новия албум на групата „Demonikhol”. Датите са:

10 август – Бургас, Бар Без Име, специален гост 8 m/s;

11 август – Варна, Клуб Усмивка, специален гост MASS CREMATION;

12 август – София, Клуб Грайндхаус специален гост JINJER;

За датата им в София съпорт ще бъде украинската сензация JINJER – група добре позната на местната публика с атрактивната си вокалистка и уникалния си метълкор.

Ерик Форест, с когото VOIVOD записаха два студийни и един концертен албум в периода 1994 – 2001 година, след напускането си създава групата E-FORCE, с която ще гостува у нас и то не за пръв път. Първото посещение на бандата му беше преди 4 години, в рамките на третото издание на Thrashing Mania. На концертите в България, освен парчета на новата си банда, той ще изпълни и някои от класиките на VOIVOD, в които е взел участие.

 

 

  1. #1 написан от UnholyUnion (преди 8 години)

    Този Грайндхаус е ужасно зле за концерти ….

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото