Кой отива на FATES WARNING? Спечелете и новата ни изненада.

FATES_Warning_posterПриключи играта ни за една покана за концерта на FATES WARNING. Днес, на обяд, беше изтеглен победителят. Неговото име е Данчо Лисев. Честито, ще се свържем с него за уточняване на подробностите около нейното получаване.

Както бяхме обещали, стартираме и нова игра. Този път тя е за лична среща (meet’n’greet) с музикантите от прогресив бандата. Организаторите от Loud Concerts предоставят тази възможност само на един от вас. Получаването на наградата не ви осигурява безплатно влизане на концерта. За тази цел трябва да имате предварително закупен валиден билет.

Ето и отново нашите съвсем елементарни изисквания към вас:

Харесайте плаката на събитието на нашата фeйсбук страница, пуснете коментар с клипче на любимата си песен на FATES WARNING и задължително изпратете имената си и телефон за връзка на долния e-mail адрес с тема/subject: Fates MEET

Вариант за хората без Фейсбук – изпратете отговор на въпроса:
„Кой е първият вокалист на групата?“
на e-mail igra@metalhangar18.com, като сложите тема/subject: Fates MEET.  За този вариант също трябва да напишете трите си имена и телефон за връзка.

Играта ни стартира на 04.11 и приключва на 10.11 по обяд.
Печелившият ще бъде своевременно уведомен.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото