Концертът на ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ ще се излъчва онлайн

hipodil, kontrol revu, new generation vizia_new_arenaИсторическият концерт на ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ на 21 април в зала “Арена Армеец” ще се излъчва директно онлайн поради огромен интерес от феновете в чужбина, а и за тези, които нямат възможност да присъстват в залата. 5-часовото зрелищно шоу на четирите култови банди ще се случи за първи път тази събота и ще премине под мотото “Въпреки всичко!” – въпреки забраните, въпреки омразата, въпреки егото, въпреки разделите, въпреки времето, въпреки състоянието….
Официално директно онлайн предаване на концерта можете да гледате ТУК.

Началният час на излъчването е 18.30 ч., а цената на билета за всички е 10 лв. Процедурата по прикачване към стрийминга е в няколко последователни стъпки и отнема няколко минути.

Четирите култови български банди се събират за първи път заедно на толкова голяма сцена. На нея ще стъпят близо 40 музиканти. Специално участие в събитието ще имат Кольо Гилъна, Милена Славова, Михаил Йосифов и други. Легендарните групи, основоположници на българския ню уейв и пънк рок и създатели на ъндърграунд културата в края на 80-те и 90-те години на миналия век, ще зарадват хилядите фенове в оригиналните си състави (доколкото това е възможно), както и с новите си попълнения. На 21 април ще чуем някои от любимите за цели поколения култови песни – “Бате Гойко”, “Най-щастливият ден”, “Под шарената сянка”, „Само двама” и много други.

Билетите за култовото събитие на 21 април в “Арена Армеец” се продават с пълна сила в интернет на Еventim.bg и още на касата на Еventim на ул. „6-ти септември” 58, ет 1, в Билетен център в НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, Office1Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Usit Colours, Български пощи, клуб Строежа, Вастелс България, магазини Технополис, книжарница Бард и други.
Цената е 35 лв. за билет за терен и 40 лв. за седящо място. В деня на събитието и на място (ако все още има), билетите ще са съответно по 45 и 50 лв.

Деца до 7-годишна възраст ще могат да влизат безплатно на концерта, но задължително с пълнолетен придружител с билет и попълнена Декларация (бланки ще има на входa). Лица до 18-годишна възраст ще влизат със закупен билет и задължително с пълнолетен придружител с билет и попълнена Декларация.

Входовете на зала “Арена Армеец” ще бъдат отворени в 17.30 ч.

Ето и програмата за 21 април (събота) по часове:

17:30 – Отваряне на входовете на залата
19:00 – НОВА ГЕНЕРАЦИЯ
20:00 – РЕВЮ
21:15 – КОНТРОЛ
22:35 – ХИПОДИЛ

Забранено е внасянето в залата на: храни и напитки; видео камери, фотоапарати и аудио записващи устройства; оръжие; всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, стъклени бутилки и др.;
Начален час 18.30 ч. Цена на билета за всички – 10 лв.

Можете да се присъедините към събитието на концерта онлайн ТУК.

Билети можете да закупите от ТУК.

Без съмнение, това ще бъде най-големият български рок концерт правен до сега, (а евентуално и след това), а датата 21 април 2018 г. ще бъде “най-щастливият ден” за хилядите фенове на тези банди.

Организатор на събитието е SKD SOUND, a съорганизатори са екипът на STROEJA, който поема реализирането на продукцията и REJOY.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото