KAMELOT представят новия си барабанист

kamelotalexlandenburg2019_638

 

KAMELOT обявиха присъединяването на барабаниста Alex Landenburg в редиците на групата. Той става част от състава като заместник на Johan „Jo“ Nunez, който отсъства от турнетата на KAMELOT през по-голямата част от миналата година след като претърпя нараняване на крака, което му попречи да изпълнява на живо. Landenburg е помагал на момчетата и преди като например през юли 2017 г. повреме на турнето им с IRON MAIDEN в Сан Бернардино, Калифорния. Групата коментира:

Alex е не само страхотен човек, но и майстор клиницист, учител и майстор на занаята си. След като участва заедно с нас няколко пъти през последните две години, той се оказа невероятна добавка и младежка енергия за групата. Той също ще продължи да работи като барабанист на CYHRA. Ако още не сте го срещнали, моля ви, уверете се, че сте му казали здравей. Той е страхотен човек и усмивката му е заразна.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото