Измина година от смъртта на Peter Steele

Peter Steele почина от сърдечен удар на 14 април 2010 г., на 48-годишна възраст. Точно преди смъртта си, той бе в страхотно здраве и изчистен от всякакви, позволени и непозволени, субстанции, канейки се да започне създаването на нов материал. Ето какво споделя семейството му година след смъртта на „Зеления гигант„:

Борейки се с демоните в живота си, той изливаше емоциите си в лирични създания, които можеха да те накарат да плачеш, крещи и да се смееш. Peter имаше способността да преобразува любовта, омразата, страха и мъката в ноти, които можеха да поставят на колене пред чувствата му и най-силния мъжага. От неговото наследство се научихме да чувстваме и изразяваме и най-дълбоко скритите си емоции.

Но тези, които го разбираха най-добре, са неговите фенове. Те разбираха самокритичния му хумор, любовта му към добрата шега(дори да е за собствена сметка), игривото му държание на сцената, и саркастичния му и аналитичен поглед над света, който само Peter можеше да изрази с думи.

  1. #1 написан от ArthurDent (преди 13 години)

    ПОКЛОН ПРЕД ГОЛЕМИЯ PETE !!!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото