HELLYEAH – „333“

Днес беше премиерата на песента „333“ на легендарната група HELLYEAH тази вечер от 8 часа по SiriusXM Liquid Metal и Metaland SiriusXM Octane. Парчето е част от шестия албум на групата, който ще излезе по-късно тази година. Творбата бележи последния запис на състава заедно с барабаниста Vinnie Paul Abbott, който почина юни 2018 година.
Въпреки, че не е потвърдено, заглавието „333“ може да има нещо общо с факта, че цифрата 3 беше любимата цифра на брата на Vinnie Paul„Dimebag“ Darrell Abbott, който по-късно стана китарист на PANTERA. Повече от десетилетие преди да почине, барабанистът сподели, че често когато погледне към часовника, често попада на 3:33 часа – независимо дали през деня или през нощта. Той също каза, че първото демо на едноименната песен от дебютния албум на групата е била точно 3 минути и 33 секунди. Погребението на Vinnie Paul миналия юни на 30 започна точно в 3:33 часа следобед като поклон пред любимото число на Dimebag.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото