HELLOWEEN и HAMMERFALL вече са в България

HELLOWEEN и HAMMERFALL вече са в България за концерта, който е част от турнето им United Alive World Tour Part II. Хеви метъл легендите свирят днес.
 Първата им спирка ще бъде именно в София на 13 октомври в „Арена Армеец“. Освен новите песни, групата изпълнява и най-големите си хитове в оригиналния състав, воден от вокалното трио Michael Kiske, Andi Deris и Kai Hansen.

Организаторите от Bulgarian Live Music се подготвят за поредната незабравима рок вечер. „Това е първият ни голям концерт в София след дългата пауза, породена от Ковид и знаем, че феновете са зажаднели за истински хеви метъл, който ще им бъде даден в големи дози на 13 октомври“, споделя Алекси Калев от BLM.

Екипите са напълно подготвени да изпълнят всички изисквания от групата. Helloween очакват да има свежи растения във всяка гримьорна, да има кофи за разделно изхвърляне на отпадъците в цялата зона на бекстейджа, както и хората работещи с тях да имат желание за работа. Сред другите изисквания са да има смути мейкър, достатъчно количество местна бира и вино сорт Сира. След концерта, музикантите искат да ядат италианска кухня, а специално за барабаниста трябва да има осигурени арабски нудъли. Във всички хотелски стаи пък трябва да има вани.

„Изискванията на групата са абсолютно нормални. Нищо претенциозно или много сложно за организиране. Единственото по-странно желание е тоник с краставица, който не се предлага в България, но ще бъде осигурен. Групата е твърдо решена да ни отвее, обещават ни концерт от над два часа и ние ще се погрижим бандата да е доволна от престоя си при нас“, завършва Алекси Калев.

Концертът на Helloween ще се проведе на 13 октомври 2022 от 18:00 часа в столичната зала „Арена Армеец“. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи. Цените на билетите са 90 лева (правостоящи) и 100 и 110 лева за седящи места.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото