GWAR обявиха амбициозен нов концептуален албум

Американската шайка GWAR обяви, че ще издаде чисто нов студиен албум. „The New Dark Ages“ ще излезе на CD и дигитално на 3-и юни, а на винил и аудиокасета – на 16-и септември. Издател е собственият лейбъл на бандата Pit Records. Предварителните поръчки вече стартираха и може да направите своята тук. Продуцент на творбата е Ronan Murphy, а дизайнът на обложката е на Alex Horley.

Концепцията на записа е свързана с придружаващия графичен роман „GWAR In The Duoverse Of Absurdity“, който ще бъде издаден от Z2 Comics на 3-и юни. В него групата е пренесена в паралелна вселена, за да се бие със своите зли близнаци и призрака на измамните технологии. В „The New Dark Ages“ нашите герои преминават през калейдоскоп от тежък хеви метъл до симпатичен рокенрол, изграждайки забавни митове с нови яки герои, характеризиращи човечеството, изоставило без да иска своите страсти, ритуали и вярвания.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото