From Ashes to NewРок бандата From Ashes to New пусна дебютния си албум в продажба на 26 февруари. Албумът се казва „Day One“ и съдържа 11 парчета, сред които са едни от най-обичаните песни от феновете „Downfall“, „Lost and Alone“, „Through It All“ и „Land Of Make Believe“. Matt Brandyberry, Chris Musser, Branden Kreider, Lance Dowdle и Tim
D’Onofrio отпразнуваха дебютния си албум с парти в Ню Йорк, в присъствието на верните си фенове, семействата си и собствениците на лейбъла. 6 дни преди пускането на албума в продажба, бандата изненада феновете си по
целия свят като направи премиера на албума по радио Пандора, което има милиони слушатели. Парчетата в албума са много мелодични и малко по-леки от досегашните песни с много крещящи вокали. За повечето фенове обаче, факта че няма много крещящи вокали в песните не е причина да не се влюбят в албума още от първото слушане.
Интересен факт за „Day One“ е че още в деня, в който беше пуснат в продажба, той достигна Първо Място по продажби в iTunes.

Всички песни в албума са уникални и във всяка една песен има скрито послание. Песента „Every Second“ е може би една от най-красивите и значими песни на From Ashes to New. Скритото послание в тази невероятна и мелодична песен е, че всички трябва да забравят миналото и да използват всеки болезнен момент, за да станат по-силни и по-добри хора. „Every Second“ първоначално се е казвала „The Scars Make Me Stronger“, но в последствие името е променено. Двете песни, които със сигурност биха заинтригували всеки са „Breaking Now“ и „Farther From Home“, защото самия начин, по който Matt Brandyberry и Chris Musser ги изпълняват биха накарали всеки да настръхне.
И двете песни излъчват сила и смелост и наистина биха се харесали на всеки, който някога се е чувствал слаб и е използвал и последната капка сила, която има, за да се спаси!

„Shadows“! За тази песен не е нужно да се казват много неща, защото тя говори сама за себе си и всеки който реши да си я пусне няма да сгреши, защото тази песен разказва една история позната на всички ни. Пее се за
всички онези хора, които винаги са зад нас като сенки и само ни обсъждат. Една от песните в албума се откроява от всички останали, защото тя задава няколко въпроса на всеки, който я слуша. Името на тази песен е „You Only
Die Once“. В тази песен има много отговори на въпроси, които си задаваме всеки ден, но същевременно задава въпроси към слушателя. Това е една много специална песен, която не само ни кара да се замислим за това защо живеем, но и как живеем.„Same Old Story“ е една много трудна за описване песен, защото за всички тя има различно значение и за да разберете посланието в песента, трябва да я чуете. Аз лично я свързвам с любовта, която винаги губим. Това обаче е моето мнение, както казах по-горе за всеки песента има различно значение.

За край на това ревю избрах песента „Face The Day“. Според мен това е единствената песен от новите песни в албума, в която From Ashes to New са избрали да няма рап и да има повече крещящи вокали. Според мен тази песен се е получила много добре и дори и хората, които не си падат по прекалено много крещящи вокали
биха я харесали. Песента има много интересен текст. Пее се за човек, който иска да се откъсне от умиращата част от него и се моли да успее да оцелее.

Като цяло в този албум няма нито една песен, която да заслужава критика и със сигурност много хора ще се влюбят в него дори след като са чули само едно от всичките 11 парчета, които съдържа той.

From Ashes to New наистина имат светло бъдеще и мисля, че с този албум те показаха на всички че са родени да са рок звезди.

Автор: Chikibumsey Chiks