Екстравагантните MELMAC RIDERS за първи път на родна сцена!

На 9 май от 21.00 часа в столичния бар Rock IT ще се разрази невиждана буря от известни мелодии завихрени талантливо и по особено весел и достоен за уважение начин. Хеви метъл, хард и класически рок, денс и поп хитове “сготвени и поднесени” в блюдо от хитовете на MOTORHEAD, RAMSTEIN, BLACK SABATH, LED ZEPELIN, DEEP PURPLE, QUEEN, RAM JAM, SNAP, BONEY M, MC HAMMER, KYLIE MINOUGUE, FATBOY SLIM ….та дори и PRODIGY.

Бандата MELMAC RIDERS съществува с непроменен състав от 2009 г. насам и се състои от доказаните сръбски музиканти с богат опит: Vladimir Jezdimirović Alf, Aleksandar Bukur, Lazar Kebić и Miloš Knežević. След дългогодишен опит в множество групи от всички жанрове стигат до идеята да предложат нещо необичайно по отношение на рок сцената – така наречените medley arrangements или mashup песни, направени от най-големите световни поп и рок хитове. Групата няма точно определен стил, но обичат да наричат себе си „отлична група за забавление с по-тежък звук“.

Първото изпълнение за приятелите на групата е заснето във видеото PAnDEMOnium sessions, записано в Pandemonijum Studio – Младежки дом в Панчево, като с това издание започва и богатата  дискография на групата:

1. Melmac Riders – Pandemonium Session Live (DVD) 2009.
2. Melmac Riders – Pandemonium Session Live (CD) 2009.
3. VIII Rock Fest (CD compilation) – Mistreated Children 2009.
4. Melmac Riders – Are You Ready For… (promo CD) 2010.
5. Nocturne Music Magazine No.3 (CD compilation) – Ace of Vegas 2010.
6. Pančevo Uživo (CD compilation) – Land of Proud Marry 2010.
7. Melmac Riders – Pandemonium Session Live – special edition (CD+DVD) 2010.
8. Pandemonium 3 (CD compilation) – Everybody Push The Tempo 2011.
9. Melmac Riders – We Come in Peace + bonus DVD All Night Wrong – live in Pančevo 2012.
10.Rocker’s Compilation (Romanian Rocker’s Fest CD compilation) – Ballroom Generation 2012.

Тук могат да се видят и някои от клипове на бандата

Оригиналната концепция на групата и неуморната работа по промотирането й довежда до голям брой концерти в Сърбия и чужбина, както и голяма фен маса в цялата страна и региона. Новият им  албум We Come in Peace е актуален в момента и е записан отново в сътрудничество с Младежки дом в Панчево в Pandemonijum Studio и Student Hall. Това е двоен албум, който се състои от аудио CD със студийни записи и DVD от концерт в Studentski Dom. В студийния албум имат честта да бъдат домакини на някои от най-големите имена в сръбската рок сцена: Branislav Gluvakov (VanGogh), Vlada Janković Džet, Inspektor Blaža и много други. И двата диска са направени в стил мини винил(плоча) реплика. Албумът официално е издаден на 13 декември 2012 г. С първоначален тираж от 500 копия под марката DoP Records.

Място: ROCK IT
Начало: 21.00 часа
Вход: 7 лева

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото