DEFTONES се завръщат с нов студиен албум на 8 април

deftones Gore Album Cover Clean Border 5Мултиплатинените носители на Grammy рок музиканти Deftones обявиха, че ще издадат дългоочаквания си осми албум “Gore” на 8 април през Warner Bros. Records. “Gore”, продуциран от Matt Hyde и Deftones, вече е достъпен за предварително поръчване  и всеки, който го поръча, ще получи незабавно първия сингъл “Prayers/Triangles”.

„С уважение към Pac, Big, Stevie, Michael, Hendrix, “Gore” е един от най-великите албуми. Не най-великият, но един от тях.”, каза Chino Moreno.

В допълнение, официалният онлайн магазин на Deftones ще предлага ексклузивно лимитирана до 3500 копия версия на албума на двоен 180-грамов винил. Копията са щампирани и номерирани и могат да бъдат поръчани на http://deftones.warnerbrosrecords.com/gore-180g.html .

Deftones ще тръгнат на турне през пролетта, стартирайки с концерт на фестивала на Travis Barker – Musink Festival на 5 март. Ще участват в тридневен тату конгрес, автомобилно шоу и тазгодишния фестивал SXSW. През май и юни ще свирят на фестивали в Щатите и Европа, включително Carolina Rebellion, Rock on the Range, Rock AM Ring, Rock IM Park и Download, както и ще изнесат концерт на Wembley Arena.

Deftones имат 7 студийни албума и са продали над 10 милиона копия по света. Групата се състои от вокалиста Chino Moreno, китариста Stephen Carpenter, Frank Delgado на клавири, Abe Cunningham на барабани и басиста Sergio Vega.

Албумът “Gore” на Deftones ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. В iTunes, албумът може да поръчате тук.

Траклист:

 1. Prayers/Triangles
 2. Acid Hologram
 3. Doomed User
 4. Geometric Headdress
 5. Hearts and Wires
 6. Pittura Infamante
 7. Xenon
 8. (L)MIRL
 9. Gore
 10. Phantom Bride
 11. Rubicon
 1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 2. Коментари за тази публикация
В началото