Death Fucking Metal: Отблизо с CANNIBAL CORPSE, URBAN GREY и WARSCUM

 Изминаха 8 години от последното гостуване на дет метъл пионерите CANNIBAL CORPSE у нас. Е, ето, че нетърпеливото чакане дойде към своя край. Най-верните фенове на Канибалите зачакаха пред клуба часове преди концерта, за да могат да видят любимците си колкото се може по-отблизо. И ето, че стана 19:00ч. и клубът започна да се пълни.

warscum1

 Родната death/grind шайка WARSCUM излезе точно по график в 20:00ч. Без много да се бавят, дадоха начало на безмилостното клане, което тепърва предстоеше. Личеше си, че сред публиката имаше фенове на групата, които още с първата песен започнаха да веят коси и да оформят присъщите за тежки концерти mosh-ове. След като момчетата изсвириха и “последната“ си песен за вечерта, публиката настоя за още и WARSCUM се върнаха обратно на сцената за “една бърза“, след което благодариха на всички и слязоха от сцената.

urban grey1

 Не след дълго на сцената се появиха момчетата от URBAN GREY. Поради независещи от бандата причини, вокалистът им Добата не можеше да присъства на шоуто и беше заместен от БоянHellbobzГенов (FYELD, MARAUDERS INC.), който се справи повече от добре в начинанието. Клубът вече се беше понапълнил, което направи поготата доста по-интересни и приятни за желаещите да се включат. Бандата не спираше да подканва към по-интезивни мошове и circle pit-ове, което направи изпълнението им още по-изкъртващо. Разбира се, и по време на сета им не липсваха веещите се коси, скачащите фенове, екстремните погота и т.н. В рамките на отделеното за тях време, URBAN GREY успяха без никакви затруднения да довършат подгряването на публиката.

 И ето, че дойде. Началото на края. Великата касапница. Приятна порция дет метъл за душата, която ни бе сервирана не от кого да е, а от самите CANNIBAL CORPSE. Светлините угасват, напрежението ескалира, публиката надава боен вик и на сцената излизат дет метъл величията. Oще със самото начало на откриващата “Scourge of Iron“ в публиката се заформи брутален мошпит. Нали знаете как на повечето концерти публиката вика и припява с групата? Е, тук беше малко по-различно. Феновете не пееха, те направо грухтяха в един глас заедно с Corpsegrinder, което направи преживяването още по-велико за присъстващите.

cannibal corpse2

 През целия концерт нямаше момент в който да не беше заформен така обичания от всички нас мошпит. Дори нямаше нужда групата да подканва към хедбенгване и погота. Публиката си знаеше какво трябва да прави и не си даде почивка през целия концерт. Все пак в един момент великанът Corpsegrinder реши да предизвика публиката дали ще успее да върти глава/мята коса с неговото темпо.

 

 Както традицията повелява, кулминацията на касапницата беше по време на вечните “Addicted to Vaginal Skin“, “I Cum Blood“, “Make Them Suffer“ и т.н. Началото на края дойде с любимата на всички “Hammer Smashed Face“, за която CANNIBAL CORPSE прилично помолиха публиката да оформят възможно най-големия мошпит за вечерта. Още песента не беше започнала и феновете веднага откликнаха на молбата на дет метъл величията. Краят на тазвечерното преживяване беше поставено с “Devoured by Vermin“.

Сетлист на CANNIBAL CORPSE:
01. Scourge of Iron
02. Demented Aggressioncannibal corpse1
03. Evisceration Plague
04. Stripped, Raped and Strangled
05. Disposal of the Body
06. Sentenced to Burn
07. Kill or Become
08. Sadistic Embodiment
09. Icepick Lobotomy
10. Addicted to Vaginal Skin
11. The Wretched Spawn
12. Dormant Bodies Bursting
13. I Cum Blood
14. Unleashing the Bloodthirsty
15. Make Them Suffer
16. A Skull Full of Maggots
17. Hammer Smashed Face
18. Devoured by Vermin

 След като станахме свидетели на втория урок по дет метъл от CANNIBAL CORPSE у нас, оцелелите в бруталната касапницата започват едвам-едвам да се придвижват към изхода на клуба. Потни и разбити си тръгваме от Mixtape 5, вече мечтаейки за следващото посещение на любимите на всички Канибали. Вечерта определено ще бъде запомнена с неспиращите мошпитове, рязането на крайници и веещите се коси. Едно огромно благодаря на BGTSC за поредния добре организиран концерт! See you next time!

  1. #1 написан от Levski Sofia (преди 5 години)

    Якоооо!!!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото