DAVID REECE с видео обръщение към феновете си в България преди рок фест „Хоталич“

John Steel & David Reece

Световната звезда David Reece ще излезе на сцената с JOHN STEEL.

„Ще се присъединя към JOHN STEEL в участието им на 30 август на Рок фест „Хоталич“ в България“, обявява David Reece в специално видео обръщение към феновете на рока преди третия национален рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘ 2019. На 30 август една от най-интересните родни групи JOHN STEEL идва в Севлиево заедно с David Reece, за да зарадва феновете си с качествен рок.

Групата работи по третия си албум съвместно с David Reece (бивш член на ACCEPT и BONFIRE). Именно с него миналата година подгряваха HAMMERFALL, а след по-малко от два месеца ще им се насладим край стените на крепостта „Хоталич“.

„Нямаме търпение да дойдем в Севлиево и да се забавляваме заедно с публиката на това магическо място“, споделят от бандата.

Не пропускайте изпълнението на JOHN STEEL и David Reece в третото издание на Националния рок фест „Хоталич“ . На 30 и 31 август край Севлиево!

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото