CHILDREN OF BODOM са завършили новия си албум

children-of-bodom

Финската група CHILDREN OF BODOM е завършила работата по своя десети студиен албум. За това е съобщил басистът Henkka T. Blacksmith.

„Всичко е направено. Той е миксиран, мастеринга е завършен, сега ни остава да дочакаме художественото оформление. И след това ще ни остане само да почакаме докато албумът стане готов за издаване. Мисля, че това ще се случи през следващата година.“ – е споделил Blacksmith.

По думите на музиканта новият албум на CHILDREN OF BODOM ще съдържа десет песни. Що се отнася до музикалния материал Henkka го е охарактеризирал като „нещо ново“.

Последният албум на фините „I Worship Chaos“ излезе преди цели три години. Той беше записан след напускането на китариста Roope Latvala и всички китарни партии в него са изпълнени от Alexi Laiho. През 2016та мястото на втори китарист зае Daniel Freyberg.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото