children-of-bodom

 

Излезе официалното текстово видео към песента „This Road“ на финландските мелодет майстори CHILDREN OF BODOM. Песента е взета от предстоящия студиен албум на групата, озаглавен „Hexed“, който се очаква да излезе на 8 март чрез Nuclear Blast Records. По-долу може да видите самото видео, както и обложката и списъка с песни. Фронтменът, китарист и мозък на бандата Alexi Laiho коментира:

„This Road“ всъщност беше последната песен, която написах, но в крайна сметка стана отварящото парче и също една от песните, които ме карат да се чувствам щастлив, защото е една от любимите ми. Това е много по-различно от всичко, което сме правили от издаването на „Follow The Reaper“, но все още си остава ново. Проверете сами и ще видите какво имам предвид.

„Hexed“ е продуциран и записан от дългогодишния продуцент на състава Mikko Karmila, като той е записал всичко от предстоящата творба освен клавира в Danger Johnny Studios. За клавирните записи е отговорен Janne Wirman от Finnvox Studios в Хелзинки, Финландия.

Списък с песни:children-of-bodom-hexed
01. „The Road“
02. „Under Grass and Clover“
03. „Glass Houses“
04. „Hecate’s Nightmare“
05. „Kick in the Spleen“
06. „Platitudes and Barren Words“
07. „Hexed“
08. „Relapse (The Nature of My Crime)“
09. „Say Never Look Back“
10. „Soon Departed“
11. „Knuckleduster“
12. „I Worship Chaos“ (на живо)
13. „Morrigan“ (на живо)
14. „Knuckleduster“ (ремикс)