BREAKDOWN POINT – Metalcore и Deathcore в Mixtape 5

На 23 юни, събота, в малката зала на столичния клуб Mixtape 5 на фокус ще бъдат Metalcore и Deathcore стиловете, чрез които се изразяват четирите изгряващи на родната сцена групи, които ще свирят за любителите на този тип музика. Дори тези от тях с повече концерти зад гърба си са наоколо от едва близо година, а ще има и един абсолютен дебют. Групите са: This Burning Day, Parasitic Procreation, Rebirth Capitol, Pray For Hell.

Въпреки това обаче, нито една от тях не прави компромиси със специфичния за себе си стил, като стремежът е към оригиналност на музиката и енергия на сцената. Изненади ще има със сигурност, а свежарското настроение е гарантирано.

Пазете се от летящи предмети и хора и оставете каймЪтЪ в къщи, ще има доволно за всички. Дрескодът за събитието е усмивка, а на гардероба ще можете да оставите притесненията си на съхранение (групите отказват да поемат официална отговорност ако след концерта последните са изчезнали безследно).

Входът за събитието е 6 лева.

Линкове към (последните) Facebook страници на всяка от четирите групи:

This Burning Day – https://www.facebook.com/ThisBurningDay
Parasitic Procreation – https://www.facebook.com/parasiticprocreation
Rebirth Capitol – https://www.facebook.com/pages/Rebirth-Capitol/395234713832190
Pray For Hell – https://www.facebook.com/prayforhell666

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото