Боби Косатката на живо “В парка”

bobikosatkatazalazasabitiavparka2018

Събота вечер е време за забавление и разпускане след тежката работна седмица. Всеки сам избира начина, по който да го направи – дали ще е събиране с приятели по домашному, дали ще е някъде на заведение, или нещо друго. Един от вариантите е концерт. А когато и музиката, и мястото предразполагат към веселие, тогава удоволствието е пълно.
Зала за събития “В парка” е едно такова място. Място, което не просто те кара да се чувстваш комфортно и да разпуснеш подобаващо, то ти дава енергия и сили за дни напред. В съчетание с хубава музика, неповторима атмосфера и приятни напитки, положителните емоции са гарантирани.
Първата събота на годината предложи и първото голямо събитие в залата – самостоятелен концерт на Боби Косатката. Впечатляващият вокалист на DER HUNDS стъпваше за първи път на сцената на това място, което предполагаше и по-голям интерес. Входът бе свободен, което бе още една предпоставка за наличието на повече зрители. Третата и най-съществена предпоставка бе програмата на певеца – в сетлиста присъстваха любими негови песни от последните 4 десетилетия.
Началото на събитието бе обявено за 21:00. Още преди да настъпи уреченият час в залата започнаха да пристигат зрители и да се настаняват около добре заредения бар. Там ги очакваха атрактивни бармани, приятно обслужване и разнообразие от напитки, с които желаещите можеха да подгреят преди концерта. По стара традиция началният час не бе спазен, но и закъснението не бе особено голямо. В един прекрасен момент музиката стихна и на импровизирата малка сцена се качи Косатката с китара в ръце и стартира изявата си. От колоните се разнесоха познати звуци, които раздвижиха насъбралата се публика. Още от първите минути музикантът се развихри и ни заля с любими хитове. Чухме емблематични парчета на NIRVANA, AUDIOSLAVE, FOO FIGHTERS, THE BEATLES, OZZY OSBOURNE, BAD COMPANY, TOM PETTY, AC/DC, RAINBOW, TEMPLE OF THE DOG, SOUNDGARDEN, PINK FLOYD, QUEEN, STONE TEMPLE PILOTS и др. Не се размина и без популярно българско парче – “Няма бира”. Безсмъртният хит на ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД повдигна сериозно градуса на забавлението на и без това вилнеещата публика и накара дори и тези, които седяха да се разтанцуват. Самото изпълнение бе разделено на няколко части с почивки между тях. А за някои парчета певецът бе подпомогнат от свой колега китарист.
Всяко хубаво нещо има край и този концерт не направи изключение. След великолепно представяне и пълно себераздаване Боби Косатката благодари на зрителите и слезе от сцената, сподирен от бурни аплодисменти и овации. Първото участие на вокалиста в утвърждаващата се на картата на местата за забавление Зала за събития “В парка” ще бъде запомнено с невероятната веселба и настроение, които музикантът създаде с изпълнението си. И със сигурност концертът няма да бъде последен “В парка”.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото