Bad Wolves, M.O.D. и Devin Townsend във „Фрактура“

На 8 ноември (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Five Finger Death Punch, Korpiklaani, Eisbrecher и While She Sleeps.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено интервю с Bad Wolves и ще бъде припомнено какви истории разказaха M.O.D. за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Devin Townsend и репортаж от британския фестивал “Slam Dunk”.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Dio, Lola Black ще правят кавър на Concrete Blond, класическата песен ще бъде нa Ozzy Osbourne, в “Exotic“ ще бъдат представени Voodoo Kungfu, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Amorphis в България през 2011 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Helloween, Amahiru, Gaerea, Catorga, S.O.D. и Sonata Arctica също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото