AUÐN анонсират нов албум

Исландската атмосферик блек метъл банда Auðn анонсира нов албум. Третият пълноформатник на петорката ще нарича „Vökudraumsins Fangi“ и ще се появи на пазара на 30-ти октомври чрез Season Of Mist.

Групата коментира: „След излизането на „Farvegir Fyrndar“ искахме да разширим хоризонта си и да опитаме нова посока на музиката. С добавянето на нов член към състава, навлязохме в неизследвани за Auðn територии и развихме теми, които искахме да засегнем от известно време. Повече агресия, повече мелодия и с помощта на Jens Bogren постигнахме звукови пейзажи, които отекват огромната пустота, която Auðn е днес.

Песните в албума са:

01. Einn Um Alla Tíð
02. Eldborg
03. Birtan Hugann Brennir
04. Verður Von Að Bráð
05. Drepsótt
06. Næðir Um
07. Horfin Mér
08. Á Himin Stara
09. Ljóstýra
10. Vökudraumsins Fangi

Албумът е записан в знаковото за исландската сцена „Studio Emissary“ с помощта на Stephen Lockhart, а смесването и мастерирането са дело на Jens Bogren. Обложката на изданието е дело на Myrmann.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото