Антихелоуин с Последните първи на 31 октомври в Пловдив

 В Пост-културнияantihalloween 2015-8ms-as orchids wither-feast of insanity-khan свят не съществува Хелоуин, не съществуват празници обагрени в консуматорство, затова така антипотребителски ще празнуваме гонението на злите духове, лекуването на болестите и изцерението. В първото издание на Последните първи за този сезон нощната служба ще започне след залез слънце , служба посветена на св. св. Козма и Дамян, известни не с друго, а с чудотворната си дейност благодарение на лековити билки. Да, от онези билки. Ще се сторим на чудо.

Нощното бдение ще бъде осъществено от :
KHAN
FEAST OF INSANITY
8 M/S
AS ORCHIDS WITHER

 Датата е 31 октомври, a мястото е пловдивския Post Culture Stage. Мероприятието е с начален час 20:00ч., и достъп до него можете да получите срещу скромната сума от 6лв. Събитието ще бъде ALL AGES, което значи че фенове от всички възрасти ще могat да останат до края на шоуто. За новини и информация около концерта, можете да следите официалното събитие във Facebook.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото