AMORAL се разпадат

 Вчера, на 5-ти януари, финландските метъли AMORAL изнесоха последния концерт в историята си в столицата Хелзинки. Китаристът на бандата Ben Varon коментира следното:

BenVaronКогато записвахме актуалния ни албум „In Sequence“  изобщо не съм си мислил, че ще се разпаднем малко след издаването му. Когато приключихме работата по него, осъзнахме, че няма как да му направим подходящо промо-турне, тъй като всеки от бандата си има собствен график, който трябва да спазва. Въпреки всичко, сме доволни, че слагаме край на AMORAL именно с този албум. Някак си всичките тези музикални елементи, които вкарахме в него, завръщането на оригиналния ни вокалист Niko Kalliojärvi и фактът, че последната песен „From The Beginning“ от диска е най-дългата в дискографията ни, го прави още по-епично. Пък и мисля, че 7 е много късметлийско число за брой албуми, които сме издали. Много по-хубаво е от 6 или 8, хаха.

Така де, причината да се разпаднем е, че с времето нещата ставаха все по-трудни за организиране и изискваха повече време. Всеки от нас си има отделни задачи, които, за жалост, пречат да бъдат реализирани дълги турнета. Разбира се, винаги можем да наемем лайв музиканти, но не мисля, че феновете заслужават да видят на сцената същите хора, които не са допринесли за създаването на музиката, която се свири на концерта. AMORAL приключи и сега е време за ново начало.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото