Последни подробности за концерта на PUNGENT STENCH

Остават 24 часа до началото на концерта на австрийската култова дет метъл банда SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH в София на 11 септември 2021г.!

Бандата идва за шоу от над час със специален сет, който ще представи дебютния албум For God Your Soul… For Me Your Flesh (Nuclear Blast, 1990) в неговата цялост! Какво са 31 години за една непреходна дет метъл класика? Достатъчно време, за да сме си научили урока и да пеем химните от него заедно с бандата, химни като „Just Let Me Rot“, „Bonesawer“, „Blood, Pus and Gastric Juice“, „Suspended Animation“ и, разбира се, едноименната „For God Your Soul…“

Вечерта ще протече в следния ред и график:

19:00  отваряне на врати

19:30 – 20:15 ПроказА

20:30 – 21:15 Past Redemtion

21:45 – Pungent Stench

Важно е да съобщим, че концертът ще се проведе при спазване на новите разпоредби с 50% капацитет и предварителното закупуване на билет е желателно. Билети Ранно Пиле на цена 25 лв. са изчерпани, а стандартни на цена от 30 лв. може да намерите онлайн тук: https://bit.ly/PungentStenchSofia  и на каса в магазини На Тъмно. В деня на концерта и на врата билети съшо ще има до изчерпване на капацитета на мястото.

Сцената на Метъл Фабрика е разположена в двора на Фабрика 126, която се намира на бул. “Княгиня Мария Луиза“ 126, като до входа ѝ е спирка “Мария Луиза” на метрото, спирка на трамваи 11 и 12, тролейбуси номер 1 и 5 и автобуси 77, 82, 26.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото