Нов сингъл и видео от ENSLAVED

Норвежките легенди Enslaved издадоха първия сингъл от новия си албум „Utgard„. Той се нарича „Homebound“ и към него е заснет видеоклип, който можете да гледате долу.

Групата коментира: „Това е вълнуващ момент за нас. Най-накрая можем да ви покажем първата песен, озаглавена „Homebound“ от предстоящия ни албум „Utgard“,  който ще излезе през есента на 2020-та.

„Homebound“ е песен за най-великата награда да изследваш и пътуваш по непознати територии – да отидеш и да „викингуваш“, ако щете, връщайки се на пътя към дома, в края на пътуването.

Това е песен, отвеждаща Enslaved на музикално пътешествие, което е почит към смелите, така че ние да можем да свирим наш собствен стил: от блек метъл корените до взирането по цепелините в небесата, съзирайки тевтонските траш титани и гледайки бързите мотопсихари да отлитат в бъдещето.“

„Utgard“ излиза през есента на тази година чрез Nuclear Blast.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото